Heftransporter

Zware meubels of machines tillen? Dat is verleden tijd met de heftransporter van Rhino BV. De Rhino HTK heftransportwagen is ideaal voor het verplaatsen van machines of zware meubels. Wij noemen het ook wel de werkverlichter voor de professional. Graag vertellen we u meer over onze transportwagen. Wilt u direct meer weten over het kopen van een heftransportwagen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Snel en veilig verplaatsen

De specialisten van Rhino BV hebben de heftransporter speciaal ontwikkeld voor het verplaatsen van zware machines, kasten en andere zware objecten over een vlakke ondergrond. De heftransportwagens kunnen als meubelheffer of meubeltransporter gebruikt worden, maar daarnaast kunt u het ook inzetten om machines op te tillen om hierna onderhoud te plegen aan de onderzijde van de machine. Zo kunt u altijd snel en veilig te werk gaan.

Heftransporter

Kenmerken van de heftransporter

De Rhino HTK heftransportwagen heeft een aantal kenmerken en voordelen:

  • Door de robuuste constructie is het mogelijk om meubels en machines tot 2.000 kilogram gemakkelijk te verplaatsen zonder te hoeven tillen;
  • Compact, handzaam en eenvoudig te bedienen door de gebruiker;
  • Lock tandheugel aandrijving, dit maakt het optillen van de meubels nog gemakkelijk.

Meer weten over de Rhino HTK heftransportwagen? Download direct de flyer.

Rhino Engineering BV

De specialisten van Rhino Engineering BV maken bij machinebouw gebruik van SolidWorks, hiermee kunnen wij in 3D modelleren waardoor er een goede visuele presentatie gemaakt wordt van het mogelijke eindresultaat. Wij beschikken over een jarenlange ervaring waardoor wij onze producten altijd met zorg en veel kennis ontwikkelen. Naast machinebouw zijn wij ook gespecialiseerd in industriële automatisering in bijvoorbeeld de voedselindustrie.

Heftransporter

Meer weten over onze heftransporter? Neem contact op

Wilt u meer weten over de hefwagen van Rhino? Of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.