VOEDSEL
INDUSTRIE

Rhino Engineering

De affiniteit met de voedselindustrie is bij ons al vroeg begonnen. Ooit zijn we gestart als onderhoudsmedewerker bij verschillende voedselproducenten. Hierdoor spreken we dezelfde taal als onze klanten. Wij kunnen u met alle diensten ondersteunen, we komen eerst langs om nieuwe oplossingen in te meten en de toepassing te bekijken. Vervolgens komt er een 3D ontwerp dat u tot in detail kunt beoordelen. Wanneer dit akkoord is nemen wij de order in productie en naar uw wens assembleren en plaatsen wij uw oplossing. We kunnen ook tekeningen sturen en losse onderdelen, zodat u het zelf kunt monteren.

Wilt u processen automatiseren of productielijnen koppelen? Wij kunnen bijvoorbeeld verschillende typen transportbanden specifiek ontwerpen voor uw toepassing. Of dit nu modulaire, weefsel- of grillebanden zijn is geen enkel probleem. Ook simpelere producten kunnen wij u leveren, van tafels tot harken en van trapjes tot karren. Wij maken het precies naar uw wens. Wij zijn bekend met verschillende aandrijvingen. Zo zijn wij bedreven met hydrauliek, pneumatiek en elektrische systemen.

Hieronder enkele voorbeelden van door ons uitgevoerde projecten. Kijk op onze LinkedIn voor meer voorbeelden. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar een passende oplossing neem dan gerust contact met ons op.

Voedselindustrie

PRODUCTEN

PROJECTEN

ANDERE SPECIALISMEN

Bekijk ook een van onze andere specialismen of neem contact met ons op via onze contactpagina.

ONZE KLANTEN