WIE ZIJN WIJ

Over Rhino Engineering

Rhino engineering BV is een engineeringsbureau waar kennis van praktijk en theorie samenkomt. Hiermee zijn wij in staat het door uw gewenste product te ontwerpen, te bouwen en te testen. Bij het ontwerpen maken wij gebruik van het omvangrijke tekenpakket SolidWorks. Met het geïntegreerde simulatiepakket zijn wij ook in staat om sterkteberekeningen uit te voeren, zo kunnen wij de sterkte en stijfheid van een product vooraf inzichtelijk maken. Hiernaast beschikken wij over een eigen werkplaats waar wij uw product kunnen assembleren, monteren en testen.

Wij onderscheiden ons door onze ruime kennis en ruime ervaring. Het is gebleken dat deze kennis en ervaring breed toepasbaar zijn en daarmee zijn voor ons nieuwe uitdagingen geen enkel probleem. Wij kunnen u helpen met het bedenken en het uitwerken van een oplossing voor uw probleem. Wij beschikken over de middelen om een project van A tot Z uit te kunnen voeren. U kunt ook zelf bepalen tot in welk stadia u uw product uitgewerkt wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld dat wij alleen het tekenwerk verrichten, dan is dat ook mogelijk.

VACATURES

Mechanical Engineer

32 – 40 uur

Wij zoeken een toegewijde professional om ons team te versterken op het gebied van machineontwerp en -ontwikkeling. Onze projecten variëren van de voedselindustrie tot de carrosseriebouw. Rhino Engineering is een snelgroeiend bedrijf met een gevarieerde klantenkring uit verschillende sectoren. Deze dynamische omgeving zorgt ervoor dat je afwisselende en uitdagende projecten doet. Er wordt hierbij van jou verwacht dat je verantwoordelijkheid meebrengt voor je eigen projecten.

Als mechanical engineer ben je verantwoordelijk voor je projecten van begin tot eind. Dit omvat het doen van onderzoek naar relevante normen en richtlijnen voor je project, het uitvoeren van berekeningen en simulaties om geïnformeerde ontwerpkeuzes te maken. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het maken van het ontwerp, het verkrijgen van offertes en het waarborgen van de planning. Nadat het materiaal binnen is wordt jouw product in onze eigen werkplaats gebouwd. Tijdens de bouw ben jij het eerste aanspreekpunt en draag je er zorg voor dat het product werkt zoals jij had beoogd.

Wat we in jou zoeken:

 • Een bacheloropleiding in Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare richting
 • Vaardigheid in 3D-modellering, bij voorkeur met SolidWorks
 • Bekwaamheid in het uitvoeren van (FEM-)berekeningen
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen
 • Minimaal 8 jaar ervaring

Wat wij jou bieden:

 • De kans om te werken aan innovatieve projecten, waarbij je betrokken bent vanaf het concept tot de realisatie en ruimte hebt voor creatieve inbreng.
 • Moderne werkfaciliteiten en een eigen werkplaats waar onze producten worden gebouwd en waar je je eigen prototypes kunt testen.
 • Een informele werksfeer waar jouw mening telt en waar je een zichtbare bijdrage levert aan de groei van het bedrijf.
 • Een competitief salarispakket met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, mogelijkheden voor thuiswerken, een vrijdagmiddagborrel en de optie om overuren te laten uitbetalen in extra vakantiedagen of loon.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw dag bij Rhino Engineering staat in het teken van innovatie en uitdaging. Na een goede kop koffie en een dagelijkse aftrap met je team, duik je in de ontwerpfase van een nieuw product. Met SolidWorks begin je met schetsen en modelleren, waarbij je indien nodig ook mechanische sterkte en stijfheid waarborgt door nauwkeurige simulaties. Na de lunch overleg je met je team en de klant over specificaties en voortgang. Vervolgens ga je naar de werkplaats, waar je jouw ontwerp tot leven ziet komen dankzij onze specialisten. Aan het einde van de dag controleer je de laatste tekeningen, zorg je dat alles gereed is voor de volgende fase en sluit je af om morgen weer verder te kunnen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met ons op! Als je direct wilt solliciteren, bel ons gerust of stuur een mail naar info@rhino-bv.nl.

Assemblage medewerker

24 – 40 uur  

Als assemblage medewerker bij Rhino Engineering speel je een cruciale rol in het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en monteren van onze hoogwaardige producten. Je werkt samen met ons team van vakbekwame technici en draagt bij aan de productie van producten van topkwaliteit. We vragen jou om veilig en in teamverband te werken

Wat we in jou zoeken:

 • Affiniteit met techniek en in staat technische tekeningen te begrijpen
 • Nauwkeurigheid en oog voor detail
 • Ervaring is een pluspunt maar niet noodzakelijk

Wat we jou bieden:

 • Uiteenlopende projecten van simpele kisten tot kraangrijpers
 • Een competitief salarispakket met passende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Deze vacature is zowel geschikt voor meer ervaren werkplaatspersoneel als voor een studenten uit de techniek. Wij passen het takenpakket aan op basis van jouw ervaring. Wij staan ook open voor freelancers.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact met ons op! Als je direct wilt solliciteren, bel ons gerust of stuur een mail naar info@rhino-bv.nl.

PARTNER VAN ENGINEERING TOT IMPLEMENTATIE

CONTACTFORMULIER