WIE ZIJN WIJ

Over Rhino Engineering

Rhino engineering BV is een engineeringsbureau waar kennis van praktijk en theorie samenkomt. Hiermee zijn wij in staat het door uw gewenste product te ontwerpen, te bouwen en te testen. Bij het ontwerpen maken wij gebruik van het omvangrijke tekenpakket SolidWorks. Met het geïntegreerde simulatiepakket zijn wij ook in staat om sterkteberekeningen uit te voeren, zo kunnen wij de sterkte en stijfheid van een product vooraf inzichtelijk maken. Hiernaast beschikken wij over een eigen werkplaats waar wij uw product kunnen assembleren, monteren en testen.

Wij onderscheiden ons door onze ruime kennis en ruime ervaring. Het is gebleken dat deze kennis en ervaring breed toepasbaar zijn en daarmee zijn voor ons nieuwe uitdagingen geen enkel probleem. Wij kunnen u helpen met het bedenken en het uitwerken van een oplossing voor uw probleem. Wij beschikken over de middelen om een project van A tot Z uit te kunnen voeren. U kunt ook zelf bepalen tot in welk stadia u uw product uitgewerkt wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld dat wij alleen het tekenwerk verrichten, dan is dat ook mogelijk.

VACATURES

Heb je interesse in één van de onderstaande functies, neem dan vooral contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Mechanical Engineer

32 – 40 uur | HBO

We zijn op zoek naar iemand die ons team machinebouw en ontwikkeling komt versterken. De projecten hierin worden uitgevoerd in de voedselindustrie en carrosseriebouw. Rhino engineering is een klein groeiend bedrijf met een grote verscheidenheid aan klanten en opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Dit zorgt ervoor dat het werk afwisselend is en je veel verantwoordelijkheid krijgt bij je eigen projecten.

Technisch Tekenaar

32 – 40 uur | MBO

We zijn op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Hierbij zal je voornamelijk projecten voor de carrosseriebouw uitvoeren. Deze projecten worden voor verschillende opdrachtgevers uitgevoerd waardoor het afwisselend werk is. Eén van onze  grootste klanten zit in het pand nabij gelegen aan ons, hierdoor kan je veel feeling met het product opbouwen en je ontwerp ook echt vorm zien krijgen. Mocht je geen ervaring hebben dan bieden wij de handvatten om je op te leiden voor deze functie. 

Leidinggevend Constructiebankwerker

32 – 40 uur | MBO 

Kom jij bij ons de werkplaats runnen? Bij deze veelzijdige functie zal je zelf aan machines bouwen maar ook leiding geven aan het andere werkplaatspersoneel. We zijn hierbij opzoek naar een allround werkplaatsmedewerker die kan lassen, assembleren, testen en oog heeft voor kwaliteit.

We zijn een klein bedrijf dat aan het groeien is in zowel de productie als de ontwikkeling van nieuwe machines en andere producten. Dit biedt jou de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf.

PARTNER VAN ENGINEERING TOT IMPLEMENTATIE

CONTACTFORMULIER