KISTENWANDEN

Kistenwanden op maat gemaakt

Met de kistenwanden van Rhino Engineering B.V. wordt de ruimte op uw truck optimaal benut. De kistenwanden worden op maat gemaakt, waardoor er altijd een voor de klant optimale indeling ontworpen wordt.

Met onze ruime ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van kistenwanden hebben we een verfijnd en geoptimaliseerd concept ontwikkeld. De kistenwanden worden gemaakt met kwaliteit hoog in het vaandel. Zo ontwerpen en bouwen we de kistenwanden met een matte afwerking en geen lasnaden op de hoeken voor een visueel optimaal resultaat. De kistenwanden kunnen worden gerealiseerd met verschillende op maat oplossingen voor techniek en uitstraling.  Bij Rhino Engineering B.V. hebben we veelvuldig ervaring in het maken van RVS kisten en RVS kistenwanden voor op uw vrachtwagen. Uiteraard kunnen we kistenwanden ook in staal verzorgen.

Geen scheurvorming op de hoeken door slim ontwerp In de kistenwand geïntegreerde techniek, zoals brandstoftanks en verlichting
Indeling naar eigen wens door modulair systeem Verfijnde afwerking van het hoogwaardige materiaal  

Neem voor meer informatie contact met ons op, we staan u graag te woord. Naast kistenwanden maken we ook RVS onderbouwkisten voor aan het chassis met dezelfde hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Zorg voor een praktische en mooie oplossing voor uw vrachtwagen met de RVS gereedschapskisten van Rhino Engineering B.V.

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

VRAAG DIRECT UW OFFERTE AAN

Auto laadkraan

ASKISTEN OP MAAT

Rhino Engineering

PERSONALISEERBAAR ONTWERP

INDELING NAAR KLANTWENS

Autolaadkraan

EINDPRODUCT | BOLK TRANSPORT

Aanbouwdelen autolaadkraan

EINDPRODUCT | VAN DE WETERING TRANSPORT

Techniek

Bij ons kunt u kistenwanden verkrijgen die eenvoudig gecombineerd kunnen worden met handige technische extra’s, zoals een brandstoftank, hydraulische tank,   Ad-Blue reservoir en verlichting. Optimaliseer uw voertuig met onze kistenwanden voor een mooie en efficiënte oplossing.

 

Afwerking

De schoonheid zit hem in de details. Zo kunt u uw logo op verschillende manieren terug laten komen in de kistenwand. Daarnaast besteden we extra aandacht aan de afwerking door bijvoorbeeld zo min mogelijk zichtbare lasnaden te hebben. Dankzij onze unieke nabehandeling krijgen de kistenwanden een strakke matte afwerking.

Leveringsopties

Ontdek onze veelzijdige leveringsopties, waaronder opbouw op uw truck of losse aflevering. Pas geïntegreerde technologieën aan uw kistenwanden en voeg subtiel uw bedrijfslogo toe voor extra herkenning. 

OFFERTE AANVRAGEN