KISTENWANDEN

Productomschrijving

Met de kistenwanden van Rhino Engineering B.V. wordt de ruimte op uw truck optimaal benut. De kistenwanden worden op maat gemaakt, waardoor er altijd een voor de klant optimale indeling ontworpen wordt.

De kistenwanden worden gemaakt met kwaliteit hoog in het vaandel. Zo ontwerpen en bouwen we de kistenwanden zonder lasnaden op de hoeken. Dit zorgt ervoor dat onze kistenwanden duurzaam zijn en minder gevoelig voor scheurvorming zijn. De kistenwanden kunnen gecombineerd worden met geïntegreerde techniek zoals onder andere brandstoftanks, hydrauliektanks en adBlue tanks.

De schoonheid zit hem in de details. Zo kunt u uw logo op verschillende manieren terug laten komen in de kistenwand. Daarnaast besteden we extra aandacht aan de afwerking door bijvoorbeeld zo min mogelijk zichtbare lasnaden te hebben. Dankzij onze unieke nabehandeling krijgen de kistenwanden een strakke matte afwerking.

Naast de kistenwand kunnen we u ook voorzien in losse kisten voor aan het chassis, zoals gereedschapskisten of askisten.

We kunnen de kistenwanden voor u op uw truck opbouwen of we leveren het los bij u af. Neem voor meer informatie contact met ons op, we staan u graag te woord.

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

VRAAG DIRECT UW OFFERTE AAN

Auto laadkraan

ASKISTEN OP MAAT

Rhino Engineering

PERSONALISEERBAAR ONTWERP

INDELING NAAR KLANTWENS

Autolaadkraan

EINDPRODUCT | BOLK TRANSPORT

Aanbouwdelen autolaadkraan

EINDPRODUCT | VAN DE WETERING TRANSPORT

OFFERTE AANVRAGEN