MACHINEBOUW

Machinebouw

Bij Rhino Engineering zijn wij sterk in het bedenken en creëren van oplossingen voor specifieke problemen. Wij kunnen dit doen vanwege onze diverse krachten in ons team, zo hebben we een evenwichtige samenkomst van praktische en theoretische kennis. Met deze praktische kennis kunnen wij complexe oplossingen bedenken die eenvoudig te assembleren zijn en een mooie uitstraling hebben. Met de theoretische kennis kunnen we deze oplossingen voorzien van bijvoorbeeld de juiste sterkte de optimale aandrijving.

Doordat wij over korte lijnen met onze leveranciers beschikken kunnen we snel schakelen en u snel van een prototype of product voorzien. De assemblage kunnen wij uitvoeren in onze eigen werkplaats en zijn hierbij niet afhankelijk van derden.

Met behulp van SolidWorks kunnen wij de ontwerpen in 3D modelleren en kunnen zo een goede visuele presentatie maken van het mogelijke eindresultaat. Dit 3D-model is dan meteen bruikbaar voor het uitvoeren van FEM-berekeningen. Hiermee kunnen we de mogelijke krachten op het product simuleren. Zo kunnen we aantonen dat het product geschikt is voor de toepassing.

Machinebouw

PRODUCTEN

PROJECTEN

ANDERE SPECIALISMEN

Bekijk ook een van onze andere specialismen of neem contact met ons op via onze contactpagina.

VOEDSELINDUSTRIE

ONZE KLANTEN