Meubelheffer

Verhuizen is al een stressvolle periode, maar het verhuizen van zware en grote meubels maakt dit niet veel makkelijker. Met de meubelheffer van Rhino Engineering BV wordt dit wel een stuk makkelijker gemaakt. De Rhino HTK heftransportwagen is ideaal voor het verplaatsen van zware meubels, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Graag vertellen wij u op deze pagina meer over onze meubelheffer. Wilt u direct meer weten over het kopen van een hefwagen voor het verplaatsen van meubels? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Met gemak meubels verplaatsen

Met de transportwagen van Rhino Engineering BV, ook wel de meubelheffer of meubelkar genoemd, is het gemakkelijk om zware meubels zoals kasten, huishoudelijke apparaten, tafels, stoelen, banken of instrumenten zoals piano’s te verplaatsen. De heftransportwagens zijn compact, handzaam en eenvoudig te bedienen voor iedere gebruiker. Daarnaast zijn er diverse opties bij het huren van een meubeltransporter:

meubelheffer
  • Transportsteun voor eenvoudige handeling
  • Antislip rubber op de klem- en hefvlakken
  • Gaffelwiel met blokkeerbare rijrichting
  • Opbergbak voor spanbanden

Er wordt vaak makkelijk gedaan over het tillen van zware objecten, echter kan het heftige rugklachten veroorzaken wanneer dit niet op de juiste manier wordt uitgevoerd. Wij raden u daarom altijd aan om gebruik te maken van een hulpmiddel om meubels te verplaatsen. Onze meubelheffer is hier uitermate geschikt voor.

Onze meubelheffer is dé werkverlichter voor de professional!

De overige diensten van Rhino Engineering BV

Naast de HTK heftransportwagens bent u bij Rhino Engineering BV ook aan het juiste adres voor diverse andere diensten. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in laadkranen, trucks en automatisering in de voedselindustrie.
Wij zijn een engineeringsbureau waar kennis van praktijk en theorie samenkomen. Wij onderscheiden ons door onze ruime kennis en ervaring. Zo kunnen wij u helpen met het bedenken en het uitwerken van een oplossing voor uw probleem. Wij beschikken over de middelen om een project van A tot Z uit te kunnen voeren. Maar u kunt ook zelf bepalen tot in welk stadia u uw product uitgewerkt wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld dat wij alleen het tekenwerk verrichten, dan is dat ook mogelijk! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de meubelheffer? Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een meubelkar voor het verplaatsen van zware meubels? Of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn!

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.