Transportwagen

Gaat u binnenkort verhuizen of moet u voor een ander doeleinde zware meubels en spullen verplaatsen? Dan is dit een klus die niet zomaar geklaard is en waar u misschien ook wel erg tegenop kijkt. Rhino Engineering BV maakt het met de ontwikkelde transportwagen een stuk makkelijker! De Rhino HTK heftransportwagen is ideaal voor het verplaatsen van machines en zware meubels. Graag vertellen wij u meer over onze heftransporter. Wilt u direct meer weten over het kopen van een transportwagen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

De werkverlichter voor de professional

De HTK transportwagen van Rhino BV is speciaal ontwikkeld voor het verplaatsen van zware machines, kasten en andere zware objecten over een vlakke ondergrond. Doordat de meubelheffers compact en tegelijkertijd eenvoudig te bedienen zijn, zijn ze ideaal voor een grote klus. Zo maken wij het mogelijk om zware lasten tot wel 2000kg met de hand te verplaatsen maar zonder te hoeven tillen! Kortom deze meubeltransporters zijn onmisbaar voor verhuizers en machinetransporteurs.

Transportwagen

Wat zijn de voordelen van een transportwagen van Rhino engineering BV?

  • Lock tandheugel aandrijving, hierdoor tilt u zonder enige moeite zware meubels en machines op
  • Gelagerde wielen
  • Compact

Rhino Engineering BV

Wij, als Rhino Engineering BV, zijn een engineeringsbureau waar kennis van praktijk en theorie samenkomen. Door kennis en ervaring zijn wij in staat het door u gewenste product te ontwerpen, te bouwen en te testen. Onze specialisten zijn uitmuntend in het bedenken en creëren van oplossingen voor specifieke problemen. Door theoretische kennis met praktische kennis te combineren kunnen we deze oplossingen voorzien van bijvoorbeeld de juiste sterkte en de optimale aandrijving.

Bij machinebouw maken wij gebruik van SolidWorks, hiermee kunnen wij in 3D modelleren waardoor er een goede visuele presentatie gemaakt wordt van het mogelijke eindresultaat. Rhino Engineering BV beschikt over een jarenlange ervaring waardoor onze producten altijd met zorg en veel kennis ontwikkeld en gebouwd worden.

Naast machinebouw bent u bij ons ook aan het juiste adres voor laadkranen, trucks en automatisering in de voedselindustrie.

Meer weten over onze transportwagen? Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over de hefapparaten van Rhino BV? Of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn!

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.