Hefwagen

Bent u op zoek naar een hulpmiddel om zware meubels of spullen te verplaatsen? Dan bent u bij Rhino Engineering BV aan het juiste adres. Wij hebben een compacte hefwagen ontwikkeld welke gemakkelijk te bedienen is voor elke gebruiker. Graag vertellen wij u op deze pagina meer over onze hefwagen en het gebruik hiervan. Direct meer weten over de aanschaf van een heftransportwagen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Kenmerken van de hefwagen

heftransport wagen

De Rhino HTK heftransportwagen wordt door ons ook wel de werkverlichter voor de professional genoemd. Het is speciaal ontwikkeld om zware machines, kasten of andere zware objecten over een vlakke ondergrond te verplaatsen. Zo kan de het worden ingezet als een meubelheffer maar ook als meubeltransporter bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Tevens is het mogelijk om machines gemakkelijk op te tillen om onderhoud te plegen aan de onderzijde van een machine. De transportwagen van Rhino Engineering BV heeft een aantal kenmerken:

  • Door de robuuste constructie is het mogelijk om meubels en machines tot 2.000 kilogram gemakkelijk te verplaatsen zonder te hoeven tillen;
  • Compact, handzaam en eenvoudig te bedienen door de gebruiker;
  • Lock tandheugel aandrijving, dit maakt het optillen van de meubels nog gemakkelijk.

Meer weten over de Rhino HTK heftransportwagen? Download direct de flyer.

De ervaring van Rhino BV

Rhino Engineering BV is een engineeringsbureau waar kennis van praktijk en theorie samenkomt. Naast de ontwikkelde hefwagen hebben wij ook nog verschillende andere diensten. Zo zijn wij gespecialiseerd in industriële automatisering, waarbij verschillende processen worden geautomatiseerd. Wij hebben onder andere een satémachine ontwikkeld voor in de voedselindustrie maar ook op andere plekken komt automatisering aan bod. Bent u op zoek naar een oplossing voor industriële automatisering dan helpen wij u graag! Eerst zullen we bij u langskomen om nieuwe oplossingen in te meten en de toepassing te bekijken. Vervolgens komt er een 3D ontwerp dat u altijd in detail kunt beoordelen. Wanneer dit akkoord is nemen wij de order in productie en naar uw wens assembleren en plaatsen wij de oplossing.

Meer weten over de hefwagen van Rhino BV? Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze heftransporter? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.