Sneller, slimmer, duurzamer, efficiënter en kostenbesparend. De woorden die je als bedrijf zo veel mogelijk wilt horen. Voor industriële automatisering bent u bij Rhino B.V. aan het juiste adres. Zoals het woord misschien al duidelijk maakt is industriële automatisering het automatiseren van processen om de producten te optimaliseren. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het automatiseren van de voedselindustrie. Wilt u direct meer weten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Voedselindustrie

Industriële voedselindustrie

De affiniteit met de voedselindustrie is er bij Rhino B.V. al vroeg ingeslopen. Zo zijn wij ooit gestart als onderhoudsmedewerker bij verschillende voedselproducenten. Het voordeel hiervan is dat wij dezelfde taal spreken als onze klanten, wij weten wat u wilt en kunnen u hier dan ook optimaal mee helpen. Een voorbeeld waar wij erg trots op zijn is onze ontwikkelde satémachine. Met deze machine is het mogelijk tot 900 satés per minuut te produceren. Satéstokjes worden echter vaak gemaakt van hout en de kwaliteit hiervan is helaas niet 100%, hierdoor kunnen er vaak storingen veroorzaakt worden. De engineers van Rhino B.V. hebben deze satémachine zodanig ontworpen dat deze storingen geminimaliseerd zijn en wanneer er toch een storing optreed is deze vanwege de modulaire opbouw binnen 20 seconden te verhelpen! Wilt u meer weten over onze ontwikkelde satéstok inserter? Download gemakkelijk de flyer.

Engineering door Rhino B.V.

Industriële automatisering zien we tegenwoordig overal om ons heen. Er worden veel diensten geautomatiseerd om het gebruikers eenvoudiger te maken. Uiteraard wordt automatisering ook ingezet om de kosten en tijd zo laag mogelijk te houden. Rhino B.V. kunt u met alle diensten ondersteunen, we zullen eerst bij u langskomen om nieuwe oplossingen in te meten en de toepassing te bekijken. Vervolgens komt er een 3D ontwerp dat u tot in detail kunt beoordelen. Wanneer dit akkoord is nemen wij de order in productie en naar uw wens assembleren en plaatsen wij uw oplossing.

Rhino B.V. heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd, hierdoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het automatiseren van processen of zelfs het koppelen van productielijnen. Naast industriële automatisering bent u bij Rhino B.V. ook aan het juiste adres voor machinebouw en zijn wij tevens gespecialiseerd in laadkranen, trucks en transportwagens (meubelheffers).

Meer weten over industriële automatisering? Neem contact op

Heeft u vragen over industriële automatisering, bent u benieuwd wat Rhino B.V. voor u kan betekenen of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn!

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.