Meubeltransporter

Gaat u binnenkort verhuizen maar bent u er nog niet helemaal over uit hoe u alle zware meubels van de oude woning naar de nieuwe woning gaat brengen? De meubeltransporter van Rhino Engineering BV maakt deze klus een stuk gemakkelijker. Wij hebben de HTK Heftransportwagen speciaal ontwikkeld om zware meubels te verplaatsen. Wij vertellen u graag meer over de meubeltransporter op deze pagina. Wilt u direct meer weten over de aanschaf hiervan? Neem gerust contact met ons op via de het contactformulier op onze website.

Snel en veilig verplaatsen van zware meubels

Meubelkarretje

De ervaren specialisten van Rhino BV hebben een compacte hefwagen ontwikkeld welke gemakkelijk te bedienen is voor elke gebruiker. Door de robuuste constructie is het mogelijk om meubels tot 2.000 kilogram gemakkelijk te verplaatsen zonder te hoeven tillen. Daarnaast beschikt de meubelheffer over een lock tandheugel aandrijving, wat het tillen en verplaatsen nóg gemakkelijker maakt. Voorkom rugklachten tijdens het verhuizen en maak verstandig gebruik van de hefwagen van Rhino BV!

Meer weten over de Rhino HTK transportwagen? Download direct de flyer.

De ervaring van Rhino Engineering BV

Bij Rhino Engineering BV zijn wij sterk in het bedenken en creëren van oplossingen voor specifieke problemen. Wij kunnen dit doen vanwege onze diverse krachten in ons team. Daarbij combineren wij altijd kennis van de praktijk en kennis van de theorie. Met deze praktische kennis kunnen wij complexe oplossingen bedenken die eenvoudig te assembleren zijn en een mooie uitstraling hebben. Een van deze voorbeelden is de meubeltransporter. Daarnaast beschikken wij over korte lijnen met onze leveranciers, waardoor we snel kunnen schakelen wanneer dit nodig is. Wilt u meer weten over machinebouw door Rhino Engineering BV? Neem gerust contact met ons op wij vertellen u dan graag meer over onze ervaring en andere projecten.

Meer weten over de meubeltransporter? Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de meubelheffer van Rhino BV? Of wilt u meer weten over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een passend antwoord.

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.