Transport vrachtwagen met kraan

Het transport met een vrachtwagen met kraan is een veelgebruikte vorm van vervoer in de bouw- en transportindustrie. De vrachtwagen is voorzien van een kraan, welke het gemakkelijk maakt om zware of grote voorwerpen te verplaatsen. Zo kan de laadkraan onder andere gebruikt worden voor het optillen, verplaatsen en vervoeren van bijvoorbeeld stenen, staal of andere zware materialen. Bij Rhino B.V. bent u aan het juiste adres om vrachtwagens van de juiste hulpmiddelen te voorzien. Direct meer weten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Hulpframes, hijsmiddelen en aanbouwdelen

Wanneer u op zoek bent naar een vrachtwagen met kraan voor transport moet u op een aantal aspecten letten. Zo is er altijd een hulpframe nodig om een zware kraan op een truck te bouwen, deze zal het chassis van voldoende sterkte voorzien. Wij hebben een eigen ontwikkelde hulpframe met bijbehorende rekentool, waardoor wij u zeer snel van een hulpframe kunnen voorzien.
Ook voor hijsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van custom hijsmiddelen. Aanbouwdelen kunnen het opbouwproces optimaliseren, bijvoorbeeld door middel van een opstaptrap welke speciaal zijn ontwikkeld om de chauffeur te ontlasten tijdens de werkzaamheden.

Hulpframes laadkraan

Overige diensten van Rhino B.V.

Naast het leveren van diverse hulpmiddelen en vereisten voor een autolaadkraan heeft Rhino B.V. nog vele andere specialisaties. Zo hebben wij onder andere een satémachine ontwikkeld, een speciale machine om het rijgen van sateetjes te automatiseren. Ook hebben wij een de HTK heftransportwagen ontwikkeld. Een hefwagen waarmee u zware machines, kasten of andere grote en zware objecten gemakkelijk kan optillen en verplaatsen. Zo kan de de heftransporter worden ingezet als een meubelheffer tijdens bijvoorbeeld een verhuizing.

Wilt u meer weten over een vrachtwagen met laadkraan voor transport? Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze hulpframes, hijsmiddelen of aanbouwdelen of wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op LinkedIn en blijft op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.