OP- EN AANBOUWDELEN

Op- en aanbouw carrosserie

We zijn nauw verbonden met verschillende carrosseriebouwers. Deze ondersteunen wij met het aanleveren van tekeningen, berekeningen of specifieke maakdelen. Zo werken wij bij samen met verschillende kipper bouwers, hierbij verzorgen wij het tekenwerk en leveren we grote delen van het bouwpakket aan. Voorheen maakte zij alles zelf in hun werkplaats met machines die daar niet optimaal voor waren. Nu worden plaatonderdelen extern gesneden en gekant en worden frees- en draaibewerkingen vooraf verzorgd. Zo kunnen deze kipper bouwers doen waar ze in uitblinken… kippers bouwen!  Ook helpen we ze met het standaardiseren van onderdelen, zodanig dat bijvoorbeeld alle scharnieren van alle typen kippers hetzelfde zijn. Zo is het interessant om gestandaardiseerde onderdelen op voorraad houden en is het mogelijk om snel te kunnen schakelen bij reparaties en onderhoud. Voor bijvoorbeeld weer een andere klant leveren we complete opbouwen aan. Dit gaat dan meer om het fijnere werk zoals kistenwanden of losse kisten. Deze leveren we aan op een pallet en kunnen zo gemonteerd worden op de auto.

Ook beschikken we over verschillende eigen producten zoals de opstaptrap en een opklapsysteem voor stempelplaten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de chauffeur te ontlasten bij hun werkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd in het optimaliseren van uw opbouwproces of wilt u meer informatie over één van onze producten neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Opbouwdelen

VRAAG DIRECT UW OFFERTE AAN

VRAAG DIRECT UW OFFERTE AAN

OFFERTE AANVRAGEN