Grijper vrachtwagen

Een speciaal hijsmiddel om te bevestigen aan een vrachtwagen of kraan kan het transporteren van zware of grote voorwerpen een stuk gemakkelijker maken. Voor speciale hijsmiddelen, zoals een grijper voor een vrachtwagen, bent u bij Rhino B.V. aan het juiste adres. Wij hebben diverse speciale hijsmiddelen welke gemakkelijk aan een kraan te bevestigen zijn. Wilt u direct meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Driehaak Rhino

Custom hijsmiddelen

De specialisten van Rhino B.V. hebben een jarenlange ervaring in het ontwerpen van custom hijsmiddelen, hierbij kunt u denken aan een grijper voor de vrachtwagen zoals onder andere een driehaak. Deze eigen driehaak hebben wij ontwikkeld voor in de afvalverwerking. Daarnaast hebben wij opzetstukken voor op laadkranen ontwikkeld, zoals de banden manipulator en een speciale hijspijp. De custom hijsmiddelen van Rhino B.V. zijn altijd volgens laadkranennorm NEN-EN 12999 en hijsmiddelennorm NEN-EN 13155.

Naast een grijper voor de vrachtwagen leveren wij ook verschillende aanbouwdelen voor uw kraan of truck. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over verschillende eigen producten zoals de opstaptrap en een opklapsysteem voor stempelplaten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de chauffeur te ontlaten tijdens de werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Rhino Engineering B.V. is een engineeringsbureau waar kennis van praktijk en theorie samenkomt. Hiermee zijn wij in staat het door uw gewenste product te ontwerpen, te bouwen en te testen. De voordelen van Rhino B.V. op een rijtje:

  • Ruime kennis en ervaring in het vak
  • Wij maken gebruik van het omvangrijke tekenpakket SolidWorks
  • Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij producten kunnen assembleren, monteren en testen
  • Persoonlijke service
  • Wij voeren projecten van A tot Z uit

Meer weten over een grijper voor de vrachtwagen? Neem contact op

Wilt u meer weten over een grijper, zoals de driehaak grijper, voor de vrachtwagen of wilt u meer weten over een ander custom hijsmiddel, hefapparatuur of aanbouwdeel? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een passend antwoord.

Naast het aanschaffen van een grijper voor de vrachtwagen bent u bij Rhino B.V. ook aan het juiste adres voor de HTK Heftransportwagen, een satémachine voor industriële automatisering en laadkranen en trucks.

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.