Satémachine

Wilt u processen automatiseren of productielijnen koppelen in de voedselindustrie? Dan bent u bij Rhino B.V. aan het juiste adres. Wij hebben affiniteit met de voedselindustrie en industriële automatisering en spreken dezelfde taal als onze klanten op dit gebied. Wij hebben onder andere een satémachine ontwikkeld, graag vertellen wij u op deze pagina meer over deze machine. Wilt u direct meer weten over de aanschaf van een satémachine? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Wat is een saté rijg machine?

De ontwikkelde satéstok inserter van Rhino B.V. is bedoeld om het rijgen van sateetjes te automatiseren. Zo is het met deze machine mogelijk om 450 sateetjes per minuut te produceren, ook kan de capaciteit zelfs nog uitgebreid worden. Kip, rund, varken of vleesvervangers het is allemaal mogelijk! Met de uitwisselbare buffer kunt u 15 minuten achter elkaar draaien. De uitwisselbare buffer is daarnaast binnen enkele seconde te verwisselen. Een ander voordeel van de satémachine is dat deze zodanig is ontworpen dat storingen geminimaliseerd zijn en wanneer er toch een storing optreed deze vanwege de modulaire opbouw binnen 20 seconde te verhelpen is. Wij zetten graag alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

Rhino Satémachine
  • Hoge capaciteit
  • Hoge inschakelduur
  • Touchscreen
  • Grote buffer
  • RVS aandrijving
  • Onderhoudsvrij
  • Festo luchtcilinders
  • Gebruiksvriendelijk

Wilt u meer weten over de saté rijg machine? Download direct de flyer.

De werkwijze van Rhino B.V.

De specialisten van Rhino B.V. kunnen u met alle diensten ondersteunen. Wij zullen eerst langskomen om nieuwe oplossingen in te meten en de toepassing te bekijken. Stap 2 is vervolgens om een 3D ontwerp te maken, welke u in detail kunt beoordelen. Wanneer dit akkoord is nemen wij de order in productie en naar uw wens assembleren en plaatsen wij de oplossing.

Meer weten over de satémachine? Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de werking van de satéstok insteker of wilt u meer weten over de aanschaf? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

U bent ook aan het juiste adres bij Rhino B.V. voor onder andere heftransportwagens en meubelheffers.

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.