Gereedschapskisten vrachtwagen

Wilt u uw vrachtwagen of truck voorzien van handige gereedschapskisten? Dan bent u bij Rhino B.V. aan het juiste adres. Een gereedschapskist voor een vrachtwagen is essentieel voor bijvoorbeeld de professionele monteur of bouwvakker. Ze bieden een praktische manier om gereedschap op te bergen en te organiseren in een vrachtwagen. Wij vertellen u graag over onze gereedschapskisten voor vrachtwagens en andere op- en aanbouwdelen. Wilt u direct meer weten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Auto laadkraan

RVS Gereedschapskisten

Gereedschapskisten op vrachtwagens zijn ideaal om gereedschappen, spanbanden en andere materialen in op te bergen voor onderweg. Door gereedschapskisten op de vrachtwagen te bouwen hoeven dit soort spullen niet meer in de cabine opgeborgen te worden en bespaart het u veel ruimte voorin. Bij Rhino B.V. bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige kwalitatieve gereedschapskisten, de kisten zijn altijd gebruiksvriendelijk en duurzaam in materiaal.

Naast losse gereedschaps- en materiaalkisten leveren wij ook kistenwanden, hiermee wordt de ruimte op uw truck optimaal benut. Wij maken de kistenwanden altijd op maat, hierdoor bent u verzekerd van een gepersonaliseerd item. Wist u dat wij zelfs uw logo op verschillende manieren terug kunnen laten komen op de kistenwand? Voor meer informatie neem contact met ons op!

Rhino Engineering B.V.

Rhino Engineering B.V. is een engineeringsbureau met een jarenlange ervaring. Wij onderscheiden ons door onze ruime kennis en ervaring. Onze engineers kunnen u helpen met het bedenken en het uitwerken van een oplossing voor uw probleem. Zo beschikken wij over de middelen om een project van A tot Z uit te kunnen voeren. Naast het leveren van gereedschapskisten en kistenwanden voor vrachtwagens staan wij ook voor u klaar met andere op- en aanbouwdelen voor trucks, bijvoorbeeld de opstaptrap en een hydraulische laadkraan.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de opberg– en gereedschapskisten van Rhino B.V. of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een passend antwoord. Ook kunt u gemakkelijk via onze website direct een offerte aanvragen!