Autolaadkraan

Bent u op zoek naar belangrijke onderdelen voor uw autolaadkraan? Dan bent u bij Rhino B.V. aan het juiste adres. Wij ontwikkelen hulpframes, ontwerpen hijsmiddelen en leveren zelfs verschillende aanbouwdelen voor uw kraan of truck. Graag vertellen wij u hier meer over de werkwijze en ervaring wat wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Wilt u direct meer weten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Wat is een autolaadkraan?

Autolaadkraan

Een autolaadkraan of laadkraan is een hijsmiddel dat gemonteerd is op een transportmiddel, bijvoorbeeld op een vrachtwagen. Er zijn verschillende soorten laadkranen: lichte kranen, middelzware kranen, maar ook zware autolaadkranen. Elke laadkraan kan een andere functie hebben, dit hangt af van de keuring van het middel. Zo kan een autolaadkraan bijvoorbeeld gekeurd zijn om te hijsen, maar kan het ook zijn dat u alleen uw eigen voertuig mag laden/lossen.

Om een zware kraan op een truck te kunnen bouwen is er altijd een hulpframe nodig die het chassis van voldoende sterkte kan voorzien. Met behulp van ons eigen ontwikkelde hulpframe met bijbehorende rekentool kunnen wij u snel van een hulpframe voorzien voor uw gewenste opbouw. Het RhinoFrame is met bouten te monteren aan het chassis waardoor de opbouwtijd wordt verkort. Meer weten over de hulpframe? Wij vertellen u hier graag natuurlijk meer over!

Jarenlange ervaring

Rhino engineering B.V. is een engineeringsbureau waar kennis van praktijk en theorie samenkomt. Wij onderscheiden ons door onze ruime kennis en jarenlange ervaring. Daarnaast beschikken wij over de middelen om een project van A tot Z uit te kunnen voeren. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen met het bedenken en het uitwerken van een oplossing voor uw probleem.

Naast alle middelen voor een (hydraulische) autolaadkraan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor heftransportwagens en de satémachine voor de voedselindustrie.

Wilt u meer weten over de autolaadkraan? Neem gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen over de autolaadkraan of andere zaken die hiermee te maken hebben? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Ook voor vragen over onze andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.