HYCO M5000/MX5000

Hydraulisch 3-haken systeem voor ondergrondse en bovengrondse afvalcontainers.
Verlkrijgbaar in vast of verstelbare breedte.

Driehaak systeem voor afvalcontainers

Ontdek het innovatieve driehaaksysteem van Rhino Engineering B.V., speciaal ontworpen voor integratie met autolaadkranen als veiliger hijsmiddel van ondergrondse containers en bovengrondse containers. Onze hoogwaardige oplossing kenmerkt zich door eigenschappen die niet alleen de veiligheid waarborgen, maar ook zorgen voor lage onderhoudskosten en een slimme constructie. Het driehaak hijsmiddel systeem voor afvalcontainers van Rhino Engineering B.V. is de perfecte combinatie van veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid bij het tillen van ondergrondse containers. Optimaliseer uw activiteiten met ons geavanceerde driehaaksysteem dat voldoet aan de hoogste normen in de industrie.

  Met de HYCO MX5000 en de simpelere, niet uitschuifbare, HYCO M5000 hebben we bij Rhino Engineering al meerdere 3-haken systemen op de markt. De driehaak systemen hebben zich daarom kwalitatief en functioneel bewezen als uitstekend hijsmiddel voor afvalcontainers.

  • SLIMME CONSTRUCTIE
  • MECHANISCHE AANDRIJVING

   

  • VEILIG
  • LAGE ONDERHOUDSKOSTEN

  Onze projecten en klanten

   

  VRAAG DIRECT UW OFFERTE AAN

  VRAAG DIRECT UW OFFERTE AAN

  Veiligheid

  Met een focus op veiligheid bieden wij automatisch sluitende opneemhaken voor een vlekkeloze grip op de container. Het elektrisch openen van de opneemhaken maakt de bediening moeiteloos, terwijl lasthoudventielen en slangbreukbeveiliging op elke hydraulische trekcilinder extra veiligheid garanderen.

   

  Onderhoudsvriendelijk

  Onze oplossing minimaliseert onderhoudskosten door de 100% bescherming van cilinders, waardoor de kans op defecten aanzienlijk wordt verminderd. Daarnaast elimineren we de behoefte aan externe geleidende systemen tegen haakverdraaiing en breedteverstelling, met eenvoudig demontabele kunststofplaten ter vervanging van zware stalen beschermkappen. Dit alles zorgt voor lage onderhoudskosten over de ge

  Compact en nauwkeurig

  De slimme constructie omvat een compacte bouwvorm met een laag eigen gewicht voor optimale mobiliteit. Het symmetrische ontwerp zorgt voor een gelijkmatige lastverdeling, en de modulaire, geheel geschroefde constructie biedt flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Voeg daarbij de in hoogte verstelbare transportsteun voor extra gebruiksgemak. Onze mechanische aandrijving met sideshift-functionaliteit biedt nauwkeurige positionering en is beveiligd tegen overbelasting.

   

  Specificaties

  Artikel nr. 001_008         Hyco M5000 vaste uitvoering
  Artikel nr. 001_009         Hyco MX5000 verstelbaar uitvoering

  Eigen massa 380 kg
  Elektrische voeding 24V
  Max. oliedruk 200 Bar
  Max. olieflow 40 L/min
  Hijs capaciteit max. 5000 kg
  Breedte haken MX5000 2x 247-477 mm
  Breedte haken M5000 2x 247 mm niet verstelbaar
  Hoogte haken 0-600mm
  3-haak systeem afmetingen

  OFFERTE AANVRAGEN