Rhino bv

Truck onderdelen

Bij Rhino Engineering bieden wij verschillende oplossingen voor uw truck. Op deze pagina vindt u hier een aantal voorbeelden van. Heeft u interesse in één van deze producten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

Hulpframes voor zware kranen

Wilt u uw vingers niet branden aan de ruggengraat van iedere kraanopbouw? Klik hier voor meer informatie! Wij leveren de oplossing voor een sterke en stijve opbouw om uw kraan op te kunnen monteren. Onze hulpframes zijn snel en eenvoudig te monteren. 

Hijs- en hulpstukken

Heeft u een specifieke hijsklus of moet het werk van uw chauffeur verlicht worden? Klik hier dan voor een overzicht van de oplossingen die wij u zo kunnen leveren.

U kunt hier bijvoorbeeld hijsmiddelen vinden die te monteren zijn op laadkranen.

Engineering

Kippers en containers

Voor de firma’s HSM Utrecht B.V. en haar dochteronderneming Gijsbersten B.V. hebben wij de engineering van hun kippers en toolbox artikelen verzorgd. Hierbij hebben we aan alle producten een artikelnummer gehangen zodat zij gemakkelijk nieuwe onderdelen kunnen bestellen wanneer deze uit voorraad zijn geraakt. Zie hiernaast voorbeelden die zij leveren, zoals tweezijdige-kipper, kuipmodel op truck of trailer en containerbakken. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van het digitaliseren van uw producten. Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

previous arrow
next arrow
Slider

Engineering

Kistenwanden

TVS Europe levert trucks met bekisting op maat gemaakt. Voor de orders uit Nederland leveren wij het ontwerp en het materiaal. Deze kistenwanden worden op de pallet opgeleverd en kunnen met behulp van een boutverbinding aan het chassis van de vrachtwagen worden bevestigd.