Rhino bv

Truckparts

Bij Rhino Engineering bieden wij verschillende oplossingen voor uw truck. Op deze pagina vindt u hier een aantal voorbeelden van. Heeft u interesse in één van deze producten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

Hulpframes

Wilt u uw vingers niet branden aan de ruggengraat van iedere kraanopbouw? Klik hier voor meer informatie!

Hijs- en hulpstukken

Heeft u een specifieke hijsklus of moet het werk van uw chauffeur verlicht worden? Kijk hier dan voor mogelijke oplossingen voor u.

Engineering

Kippers en containers

Voor de firma’s HSM Utrecht B.V. en haar dochterbedrijf Gijsbersten B.V. hebben wij de engineering van hun kippers en toolbox artikelen verzorgd. Hierbij hebben we aan alle producten een artikelnummer gehangen zodat zij gemakkelijk nieuwe onderdelen kunnen bestellen wanneer deze uit voorraad zijn geraakt. Zie hiernaast voorbeelden die zij leveren, zoals tweezijdige-kipper, kuipmodel op truck of trailer en containerbakken. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van het digitaliseren van uw producten. Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

previous arrow
next arrow
Slider

Engineering

Kistenwanden

TVS Europe levert trucks met bekisting op maat gemaakt. Hier bij Rhino Engineering verzorgen wij hiervan de engineering en de levering van materieel.