previous arrow
next arrow
Slider

Deze service trailer wordt ingezet om service te kunnen verlenen aan machines van klanten op locatie. In de deze trailer is een speciaal ontworpen unit geplaatst die geheel zelfvoorzienend kan functioneren. De unit is opgebouwd uit een vijftal roestvrijstalen olietanks waarin verschillende soorten olie gescheiden worden opgeslagen, één tank is uitgerust als afgewerkte olietank.

Bovenop de rvs tank is een generatorset geplaatst die de elektrische pompen voorziet van elektriciteit. Aan de rechterzijkant van de trailer zijn een vijftal haspels met doseerpistolen geplaatst met elk een werkbereik van 25 meter, deze zijn goed toegankelijk doormiddel van een afsluitbare schuifluik.

Aan de achterzijde van de unit is een afgewerkte oliebak aangebracht om gedemonteerde oliefilters te laten uitlekken. Voor het verpompen van afgewerkte olie is achterin de trailer een membraanpomp geplaatst, deze kan zowel de afgewerkte olie in de grote opslagtank pompen als er weer uit. De membraanpomp kan ook worden gebruikt om via een losse slang direct motorolie te verpompen uit bijvoorbeeld motorcarters van machines.

Deze service trailer is van alle nodige voorzieningen voorzien om klanten de beste service te kunnen verlenen.

Als module gemonteerd
Alle onderdelen worden als module samengesteld. Deze module wordt vervolgens in de trailer gemonteerd. Hierdoor kan de trailer op klantspecificatie worden samengesteld.

Silent Pack generator
De Silent Pack dieselgenerator zorgt voor de benodigde elektriciteit om de pompen en werkverlichting te kunnen bedienen. Hierdoor kan de service trailer overal worden ingezet.

Werkverlichting
De binnenkant van de trailer is voorzien van LED-verlichting. Daarnaast is er externe werkverlichting aanwezig. Hierdoor kan ook in het donker mobiel gewerkt worden.

Werkbereik: 25m
De digitale vulpistolen in combinatie met hoogwaardige haspels hebben een werkbereik van 25m. Hierdoor wordt het eenvoudiger om service te verlenen aan bijvoorbeeld hoge en grote machines.

RVS tanks
Er zijn in totaal zes olietanks aanwezig. Vijf zijn aangewezen voor schone olie. De zesde tank is voor afgewerkte olie. Het gebruik van RVS zorgt voor een strakke afwerking.

Uitlekbak
Achterin de trailer is een uitlekbak aanwezig. Hier kunnen oude oliefilters uitlekken. De vervuilde olie wordt vervolgens door de membraanpomp in de afgewerkte olietank gepompt.
Offerte aanvragen
Download productsheet